آموزش یک پلوی جدید و شیک به اسم پلو لیموزین
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری………………………………….کره: ۱۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم………………………………….فلفل: به مقدار لازم
مرغ: ۱ کیلوگرم………………………………….هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای خوری
برنج: ۵ پیمانه………………………………….هویج خرد شده: ۳ عدد
نخود فرنگی پخته شده:۱ پیمانه……………………….روغن: به مقدار لازم
کشمش پخته: ۱ پیمانه………………………………….پیاز: ۲ عدد (اسمال دایس شده)
مرغ را شسته و در ابعاد مناسب خرد کنید.سپس آنها را در قابلمهای بریزید و همراه با کره به خوبی تفت دهید. بعد از گذشت ۵ الی ۱۰ دقیقه که مرغها تفت خوردند میتوانید یک یا دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید مرغها روی حرارت ملایم پخته شوند. در یک تابه دیگر مشغول سرخ کردن پیازها شوید. بعد از طلایی شدن پیازها ادویههای لازم مانند نمک، فلفل و رب را به تابه اضافه کنید.
سپس نخودفرنگی پخته شده، هل و هویج را نیز به مواد بیافزایید و آنها را به خوبی هم زده و با یک دیگر تفت دهید. در این مرحله در تابه دیگری نیز کشمشها را تفت دهید (بهتر است در این مرحله کشمش را همراه با کره تفت دهید تا به خوبی پف کرده و خوش طعم شوند).
سپس کشمش را به مواد هویج و پیاز اضافه کنید. برنج را آبکشی کرده و هنگام ریختن آن در قابلمه به این صورت عمل کنید، لایه اول: برنج را در قابلمه بریزید، لایه دوم:روی آن را با مواد پیاز و هویج بپوشانید و لایه سوم: مرغ را اضافه کنید. به این ترتیب عمل کنید. بعد از ۴۰ الی ۴۵ دقیقه دم کشیدن پلو میتوانید آن را همراه خورشهای مورد نظرتان نوش جان کنید.