یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش یک کلوچه بدون قند و شکر و رژیمی و مقوی

عکس, آموزش یک کلوچه بدون قند و شکر و رژیمی و مقوی
برای پختن یک کلوچه رژیمی  و سالم و خوشمزه با ما همراه شوید. در این کلوچه به جای قند و شکر از خرما و شیره انگور استفاده شده و فوق العاده مقوی است. برای درست کردن آن به موادی چون آرد گندم ، خرما ، پودر هل و غیره نیاز دارید.
مواد لازم
زنجبیل و دارچین ۲ قاشق چای خوری ، شیر گیاهی ۳ قاشق غذا خوری
آرد گندم یک و یک چهارم پیمانه معادل ۱۵۷گرم ، خرما ۷ عدد
پودر هل نصف قاشق چای خوری ، گردو ۳ قاشق غذا خوری
آرد نخودچی یک چهارم پیمانه ، بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیره انگور سیاه ۲ قاشق غذا خوری ، روغن ارده ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کلوچه بدون شکر
روی خرما را آب ولرم می ریزیم و بعد از این که ۱۰ دقیقه خیس خورد، پوست و هسته آن را جدا می کنیم. درون یک کاسه می ریزیم. هل و مغز گردو را به آن اضافه کرده و با دست خمیر می کنیم. سپس درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند سپس یک کاسه دیگر برداشته و آرد را به همراه آرد نخودچی و زنجبیل و دارچین و بکینگ پودر و نمک به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم. سپس شیر گیاهی و روغن و شیره انگور سیاه را به آن اضافه می کنیم.با هم خمیر را مخلوط کرده و گلوله می کنیم و داخل فریزر به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با دست آن را باز می کنیم. از مواد خرمایی درون آن قرار می دهیم. در این مرحله کلوچه ها را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده ایم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا خمیر کلوچه بپزد و زیر آن طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و می گذاریم تا از حرارت بیفتد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر