آموزش یک کوکوی مجلسی با کنسرو ذرت
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم……………کنسرو ذرت: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه…………………….روغن مایع: به اندازه کافی
تخم مرغ: ۲ عدد……………………….نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
آرد سیب زمینی: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا تخممرغها را جداگانه در پیالهای میشکنیم و اگر سالم بودن در کاسهای بزرگ میریزیم و هم میزنیم و بعد آرد سیب زمینی را کم کم به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشود. سیر را پوست میگیریم.
و آبکشی میکنیم و رنده ریز میکنیم و به مواد میافزاییم و روی آنها نمک، فلفل به مقداری که تمایل داریم میریزیم. سپس دانههای ذرت را به مواد کوکو میافزاییم و در آخر گوشت چرخ کرده را نیز اضافه میکنیم و خوب مایه را مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
در تابهای روغن میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم تا به مرور زمان داغ شود و سپس مایه را با دو کف دست ابتدا به صورت یک دایره حالت میدهیم و سپس آن را کف دست تخت میکنیم و با انگشتانمان به آن هر فرمی که دوست داریم میدهیم
و در روغن میگذاریم تا با حرارت کم مغزپخت و سرخ شود. در آخر کوکوها را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. تمام کوکوهای ذرت را به همین مدل سرخ میکنیم و در بشقاب میچینیم و با گوجهفرنگی تزئین میکنیم و با نان سرو کنید.