آموزش یک کوکی خوشمزه با انار برای شب یلدا
فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. روی یک سینی فر بزرگ کاغذ روغنی پهن کنید.یک کاسه بزرگ بردارید. ارده، شربت افرا و اسانس وانیل را در آن بریزید. خوب بهم بزنید تا یک دست شود. حالا آرد بادام را اضافه کنید. دارچین، هل، زنجبیل، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه بریزید. به کمک یک کفگیر یا قاشق چوبی مواد را تا حدی بهم بزنید که کاملا مخلوط شوند. به کمک یک قاشق یا اسکوپ ساز دو اسکوپ از خمیر کوکی انار بردارید. آن را کف دستتان بگذارید. سپس به کمک دست آن را شکل توپ گرد کنید. سپس در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید. این کار را برای تمام خمیر کوکی تکرار کنید. به آرامی با دست کمی روی خمیرهایی که شکل داده اید را فشار دهید تا تخت شوند. روی کوکی ها مقداری دانه انار بپاشید. با دست کمی دانه های انار را در خمیر کوکی فشار دهید. حالا سینی را در فر بگذارید.برای پخت کوکی انار حدودا ۱۵ تا ۱۷ دقیقه زمان نیاز است. هنگامی که قهوه ای روشن شدند، میتوانید آن ها را از فر خارج کنید. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شوند. سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی صفحه خنک کننده قرار دهید تا کاملا سرد شوند. نوش جان.
مواد لازم برای کوکی انار
ارده ۳/۴ پیمانه
شربت افرا یا عسل ۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد بادام ۲ پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری
دانه انار ۱/۲ پیمانه