یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

اشتباهات و فوت کوزه گری پختن بامیه ماه رمضان

عکس, اشتباهات و فوت کوزه گری پختن بامیه ماه رمضان

اگر در منزل بامیه درست می کنید و بامیه شما شباهتی به بامیه های قنادی ها ندارد به دلیل اشتباهات زیر است اگر تمامی موارد زیر را رعایت کنید بامیه شما بسیار مجلسی و حرفه ای خواهد شد.

اشتباهات شما در درست کردن بامیه :

استفاده از گلوکز یا بادکا در شربت بامیه هم از شیرینی شهد کم می‌کند هم بامیه را براق می‌ کند و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری می‌کند.

تخم مرغ خمیر زیاد است.

شربت بیش از اندازه داغ است.

مقدار شربت داخل خمیر زیاد است.

شربت بیش از اندازه رقیق است.

شعله ی گاز برای پخت زیاد است.

در شهرهای رطوبتی این مشکل زیاد به چشم می‌ خورد.

فوت کوزه گری درست کردن بامیه :

هر بار که خواستید بامیه را داخل روغن بریزید از روی حرارت بردارید.

برای تهیه بامیه باید حتما تخم مرغ کوچک باشد.

بامیه را خوب سرخ کنید تا قهوه ای تیره شود و روشن نباشد.

حتما باید از گلوکز داخل شربت بامیه استفاده کنید. چون بامیه بدون گلوکز نرم می شود.

بعد از پخت بامیه حدود هفت الی هشت ساعت رویش را نپوشانید و بدون روکش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

تعداد بامیه هایی که داخل روغن میندازیم نباید زیاد باشد یعنی تابه نباید پر باشد و بین بامیه ها فاصله باشد چون بخار بامیه ها باعث می شود نرم شوند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر