انواع آمینو اسیدهای ضروری در پودر مالت
پودر مالت یکی از پودرهای بسیار مفید برای بدنسازان و افرادی است که میخواهند وزن اضافه کنند. هم چنین پودر عصاره مالت دارای انواع ویتامین های ب می باشد.عصاره مالت به دو صورت پودری و مایع وجود دارد.پودر عصاره مالت نیز از تبدیل عصاره مالت به حالت پودر به دست می آید.این ماده رطوبت کمتری دارد و به همین علت ماندگاری بالایی دارد و جهت مصارف خانگی مناسب می باشد.
مالت عبارت است از دانههای جوانه زده غلات خصوصاً جو تحت شرایط خاص که منبع مناسبی از کربوهیدراتها، پروتئینهای تجزیهشده، انواع ویتامینهای گروه B، املاح معدنی و ترکیبات غذایی و همچنین منبع قابل توجهی از آنزیمهای تجزیه کننده نشاسته میباشد.مالت همچنین منبع خوبی از آمینو اسیدهای ضروری مورد نیاز بدن است.
تهیه مالت یک فرآیند طبیعی است و رایج ترین دانه غلات مورد استفاده جو می باشد.مردم به مدت هزاران سال از زمان شروع کشاورزی، جو پرورش داده و بسیاری از روش های پیشرفته برای درست کردن مالت وجود دارند.در حقیقت، تهیه مالت یکی از رایج ترین روشها برای افزودن غلات به مواد غذایی و نوشیدنی ها است.
فواید پودر عصاره مالت در بدنسازی :
برخی از مزایایی که میتوانید از پودر عصاره مالت در بدنسازی دریافت کنید، شامل بهبود سلامت روانی و دریافت انواع آنتیاکسیدان میباشد.طبق تحقیقات انجام شده مالت می تواند روحیه را تقویت کرده و سلامت روانی را از ترکیب هوردئین که در جو یافت می شود، بهبود بخشد. این ممکن است بخشی از دلیل شادی شما پس از نوشیدن یک لیوان پودر عصاره مالت باشد.برخی از بررسی ها نیز نشان می دهد که مالت شامل آنتی اکسیدان های کاروتنوئید و توکوفرول است که برای سلامتی شما فوق العاده خوب هستند.
ویتامین B و آمینو اسیدها دلیلی جهت مصرف در بدنسازی
با توجه به مطالعه ای که در مجله علوم و فن آوری غذا منتشر شده است، پودر عصاره مالت یک منبع غنی از ویتامین B است و به میزان قابل توجهی مقدار ویتامین B دریافتی را افزایش می دهد.ویتامین B در واقع یک ویتامین منفرد نیست بلکه شامل گستره ای از ویتامین های وابسته است که به طور جمعی به ویتامین B مشهور هستند. آنها شامل اسید فولیک، نیاسین، ویتامین B۶، ریبوفلاوین و تیامین می شوند.د.
مقدار دقیق ویتامین های B ممکن است بسته به نوع نوشیدنی مالت که مصرف می کنید متفاوت باشد.این ویتامین ها برای انواع مختلفی از فرآیند ها در بدن شما، از جمله متابولیسم چربی، پروتئین و کربوهیدرات ضروری هستند.بنابراین می توان از پودر عصاره مالت در بدنسازی استفاده نمود.
آنها هم چنین اشتهای شما را تنظیم می کنند، پوست شما را سالم نگه می دارد و ظاهر شما را بهبود می بخشند.عصاره مالت یک منبع غنی از اسیدهای آمینه ضروری است . این آمینو اسیدها را بدن نمی تواند تولید کند و باید از رژیم غذایی بدست آورد.
هشدارها :
افرادی که دچار انسداد روده هستند یا عمل جراحی در ناحیه شکم انجام دادهاند، یا دچار اختلالاتمزمن رودهای مثل بیماری التهاب روده یا بیماری کولون هستند، باید تحت نظر پزشک این عصاره را مصرف کنند،
آموزش تهیه مالت :
برای تهیه مالت ابتدا جو در آب غوطه ور می شود.دلیل اینکه چرا این عصاره، طبیعی تلقی می شود این است که آن چیزی را تقلید می کند که به طور طبیعی اتفاق می افتد.وقتی دانه های جو را در زمین بکارید از آب برای رشد خودشان استفاده می کنند.
دانه های جو آنزیم هایی را تولید خواهند کرد که مواد غذایی مورد نیاز برای رشد آنها را تولید می کنند.یک جنین یا نطفه در داخل دانه جو وجود دارد که در نهایت به جوانه تبدیل خواهد شد.همچنین یک منبع غذایی برای جنین وجود خواهد داشت که به اندوسپرم معروف است.این قسمت سخت دانه است و برای آسیاب کردن سخت است.
آنزیمهای آزاد شده توسط دانه جو، اندوسپرم را با شکستن دیواره های سلولی سخت که شامل نشاسته هستند، نرم می کنند و سپس نشاسته را به قند تبدیل می کنند، به طوری که می تواند توسط جنین در حال رشد مورد استفاده قرار گیرد.آنزیم های آزاد شده به اندازه کافی برای برآورده کردن نیازهای غذایی جنین در حال رشد کافی هستند.
سرانجام، یک جوانه سبز از دانه بیرون خواهد آمد. این جوانه بعدا به گیاه جو تبدیل خواهد شد. ایده این است که دانه های جو را به عنوان یک منبع بزرگ از آنزیم ها آماده کنند تا بتوانند در مرحله بعدی فرآیند تهیه مالت به کار روند.دانه های جو با آب تازه و هوای گرم مخلوط می شوند تا آنها را به تولید مقدار زیادی آنزیم برای نرم کردن اندوسپرم بدون رشد جنین (به علت عدم وجود خاک و حضور هوای گرم) تشویق کند. این آنزیم ها بسیار کارآمد هستند.