این خوراکی ها آنفولانزا را تشدید می کنند
در صورتی که این روزها دچار آنفولانزا شده اید بهتر است بدانید که مصرف مواد غذایی مفید یا مضر نقش زیادی در زمان درمان شما دارد .
ممنوعیتهای غذایی در هنگام ابتلا به بیماریهای ویروسی فصول سرد به ویژه آنفولانزا :
آب نباتهای بدون قند: این نوع آب نبات حاوی سوربیتول است که میتواند مشکلات گوارشی را تشدید کند. سوربیتول قابل هضم نیست و میتواند باعث اسهال و ناراحتی معده شود. اسهال در سرماخوردگی خطرناک است، چون باعث کاهش آب بدن میشود.
غذاهای تند: ادویههای تند اگرچه برای رفع احتقان بینی در هنگام سرماخوردگی مفیدند، اما اگر مبتلا به آنفلوآنزا هستید و از معده درد نیز رنج میبرید، به هیچ وجه غذایتان را تند نکنید.
شیرینیها: مصرف زیاد قند میتواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کند. افزایش قند خون باعث مهار کار گلبولهای سفید خون میشود و عفونت در بدن گسترش مییابد. به علاوه، مصرف شکر باعث افزایش التهاب در بدن میشود.
کربوهیدراتهای ساده: این نوع کربوهیدراتها نیز باعث افزایش قند خون میشوند. البته همه کربوهیدراتها بد نیستند. نان گندم کامل، غلات کامل و … را در هنگام سرماخوردگی مصرف کنید، چون حاوی فیبر فراوان است و التهاب بدن را کاهش میدهد.
میوههای خانواده مرکبات: اگرچه این میوهها سرشار از ویتامین C هستند، اما به کسانی که در هنگام سرماخوردگی و آنفلوآنزا معده درد دارند، باز هم توصیه میشود علاوه بر غذاهای تند، از مصرف مرکبات اجتناب کنند، چون این میوهها باعث تحریک معده شده و حالت تهوع را تشدید میکنند.
کافئین: نوشیدنیهای کافئیندار بدن را کم آب میکنند. این نوشیدنیها اگر همراه قند باشند، التهاب بدن را افزایش داده و مقابله با عفونتها را سختتر میکنند.
غذاهای ترد: این غذاها میتوانند گلو را تحریک کرده و سرفه را تشدید کنند. کراکر، آجیل و حتی سبزیجات خام را در هنگام سرماخوردگی مصرف نکنید.
ترشیجات: این غذاها نیز، چون حاوی سرکه و نمک هستند، التهاب گلو را افزایش میدهند.