یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آموزشی

برای اینکه موز خیلی دیرتر سیاه شود چه کنیم

عکس, برای اینکه موز خیلی دیرتر سیاه شود چه کنیم
چکار کنیم که موز سریع سیاه نشده و تازه و زرد و خوش رنگ باقی بماند. خوب ساده ترین راه این است موز ها را به صورت نشسته دانه دانه کنید و هر کدام را داخل یک کیسه فریزر بگذارید و در آن را محکم ببندید. با این کار موز تا یک هفته سیاه نمی شود. هم چنین شما می توانید موز را لابه لای میوه های دیگر بگذارید. با این کار از انتشار گاز اتیلن به نفع خود استفاده کنید ؛ میوه هایی که سفت هستند و دیر می رسند مانند آووکادو، شلیل، آلو، هلو و گلابی را همراه با موز در ظرف میوه قرار دهید، خواهید دید که موزها دیرتر سیاه می شوند ، در حالی که میوه های دیگر سریعتر می رسند.از نگهداری موز همراه با سبزیجات و میوه هایی مانند خیار، هویج، بادمجان، نخودفرنگی ، فلفل، کدو، سیب زمینی شیرین و هندوانه که زود می رسند، خودداری کنید.زمانی که موزها به حدی که دوست دارید رسیدند، آنها را داخل مشما گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. اگرچه پوستش همچنان سیاه است، اما داخل میوه نمی رسد و می تواند برای دو تا سه ماه به صورت یخ زده باقی بماند.در یخچالهای سرد تر یا مناطق خنک تر از یخچال ، موز تا ۵ روز باقی می ماند و همچنین می توانید موز نیمه خورده شده را نیز به همین روش نگه داری کنید. تا زمانی که موزها نرسیده اند آنها را داخل یخچال قرار ندهید زیرا در اینصورت زودتر از زمانی که در دمای اتاق هستند، سیاه می شوند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر