بهترین روش پختن مرغ بختیاری
برای درست کردن مرغ بختیاری نخست مواد لازم را که در انتهای همین مطلب قرار داده شده آماده کنید. سپس در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت می جوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود .
مواد لازم :
مرغ بدون پوست و ریز خرد شده
۱ عدد متوسط
پیاز متوسط
۴ عدد
نمک ، زرد چوبه ، زعفران کاری
به مقدار لازم
ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )
۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم