یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

بهترین روش پختن مرغ بختیاری

عکس, بهترین روش پختن مرغ بختیاری

برای درست کردن مرغ بختیاری نخست مواد لازم را که در انتهای همین مطلب قرار داده شده آماده کنید.  سپس  در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت می جوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود .

مواد لازم :

مرغ بدون پوست و ریز خرد شده
۱ عدد متوسط
پیاز متوسط
۴ عدد
نمک ، زرد چوبه ، زعفران کاری
به مقدار لازم
ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )
۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر