یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

بهترین روش پختن میگو شکم پر

عکس, بهترین روش پختن میگو شکم پر

سس مایونز………….۱ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده…………….. ۱۰۰گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده…………. ۱عدد کوچک

کره…………………. ۳۰ گرم

پیاز خرد کرده……………. ۱ عدد متوسط

آرد……….. ۱ قاشق سوپخوری

شیر………… یک چهارم پیمانه

میگو……………… ۱۶ عدد درشت

نمک و فلفل…………… به میزان لازم

ماهی دودی بدون تیغ و خرد کرده…………… ۱۵۰ گرم

نخست پوست و سر میگوها را جدا سازید و آن را تمیز کنید. آن‌گاه شکافی در میگو ایجاد کنید و روده آن را خارج نمائید. حالا در قابلمه مناسبی آب و قدری نمک بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوش آید.

سپس میگوها را به مدت یک دقیقه بجوشانید و بعد در آبکش بریزید. اینک قسمت انتهایی میگو را با کارد تیزی شکاف دهید و باز کنید، کنار بگذارید.

در تابه مناسبی کره و پیاز را بریزید و روی اجاق بگذارید تا پیاز نرم و سبک شود. سپس فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

اینک آرد را اضافه کنید و قدری دیگر مواد را تفت دهید. حالا شیر را افزوده و از روی حرارت بردارید. سپس ماهی، نمک، فلفل و سس مایونز را بیفزائید و مخلوط کنید.

میگوهای باز شده را با این ترکیب پر کنید و رویش پنیر بپاشید و در سینی پخت قرار دهید. اکنون میگوها را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر