بهترین روش پختن میگو شکم پر
سس مایونز………….۱ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده…………….. ۱۰۰گرم
فلفل دلمهای خرد کرده…………. ۱عدد کوچک
کره…………………. ۳۰ گرم
پیاز خرد کرده……………. ۱ عدد متوسط
آرد……….. ۱ قاشق سوپخوری
شیر………… یک چهارم پیمانه
میگو……………… ۱۶ عدد درشت
نمک و فلفل…………… به میزان لازم
ماهی دودی بدون تیغ و خرد کرده…………… ۱۵۰ گرم
نخست پوست و سر میگوها را جدا سازید و آن را تمیز کنید. آنگاه شکافی در میگو ایجاد کنید و روده آن را خارج نمائید. حالا در قابلمه مناسبی آب و قدری نمک بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوش آید.
سپس میگوها را به مدت یک دقیقه بجوشانید و بعد در آبکش بریزید. اینک قسمت انتهایی میگو را با کارد تیزی شکاف دهید و باز کنید، کنار بگذارید.
در تابه مناسبی کره و پیاز را بریزید و روی اجاق بگذارید تا پیاز نرم و سبک شود. سپس فلفل دلمهای را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.
اینک آرد را اضافه کنید و قدری دیگر مواد را تفت دهید. حالا شیر را افزوده و از روی حرارت بردارید. سپس ماهی، نمک، فلفل و سس مایونز را بیفزائید و مخلوط کنید.
میگوهای باز شده را با این ترکیب پر کنید و رویش پنیر بپاشید و در سینی پخت قرار دهید. اکنون میگوها را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.