یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

بهترین روش پختن و مزه دار کردن قارچ

عکس, بهترین روش پختن و مزه دار کردن قارچ

شما قارچ را شسته و داخل روغن سرخ می کنید با کمی نمک و ادویه یا رب ؟ با بهترین روش پختن قارچ و ایجاد طعمی دلچسب در آن آشنا هستید؟ با این آموزش همراه شوید.

عکس, بهترین روش پختن و مزه دار کردن قارچ

قارچ کبابی همان چیزی است که دنبالش هستید . حفظ مواد و ویتامین های قارچ و طعمی رستورانی و دلچسب.

مواد لازم برای ۴ نفر

قارچ ۴۰۰ گرم قارچ کبابی ،  سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری ، پیاز ۱ عدد درشت
کره ۵۰ گرم ، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

برای تهیه قارچ کبابی رستورانی ابتدا پوست روی قارچ ها را می گیریم (یا اینکه می توانیم با دستمال نم دار قارچ ها را تمیز کنیم) سپس می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود. برای مرینت قارچ ها پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

در ادامه سس مایونز را به همراه ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و با دست خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

در آخر قارچ ها را اضافه می کنیم و با دست زیر و رو می کنیم تا مواد به تمام قارچ ها برسد.به سلیقه خود می توانیم برای طعم دار کردن قارچ ها مواد دیگری مثل زنجبیل و لیمو ترش هم اضافه کنیم. در ادامه روی درب کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا قارچ ها طعم دار شوند.

پس از گذشت ۲ ساعت قارچ ها را از یخچال خارج می کنیم و به سیخ می کشیم.

کره را هم به روش بن ماری روی بخار آب ذوب می کنیم و با زعفران باقیمانده مخلوط می کنیم. برای کباب کردن قارچ ها می توانیم از روش ها متنوعی استفاده کنیم.

بهترین روش کباب کردن قارچ ها استفاده از ذغال است که اگر در دسترس ندارید می توانید از شعله گاز یا فر نیز استفاده کنید. البته اگر اولویت شما طعم قارچ کبابی است توصیه می شود حتما از منقل ذغال استفاده کنید.

هنگامی که قارچ ها را کباب می کنیم از مخلوط کره و زعفران روی قارچ ها می مالیم که این کار علاوه بر لذیذتر کردن کباب باعث خوشرنگ تر شدن آن نیز می شود. در پایان قارچ های کباب شده را به همراه سس باربیکیو سرو می کنیم.طرز خواباندن و مواد طعم دهنده برای قارچ کبابی مانند جوجه کباب می باشد و شما می توانید به سلیقه خود از مواد بسیار متنوعی برای طعم دار کردن قارچ ها استفاده کنید. مثلا می توانید از موادی که برای طعم دار کردن جوجه استفاده می کنید برای قارچ هم استفاده کنید.

بعد از طعم دار کردن قارچ کبابی یکی از مهم ترین مراحلی که باعث قارچ کبابی ما طعم بسیار لذیذ و رنگ خوبی بگیرید، استفاده از سس زعفران و کره می باشد که در این سس هم می توانیم از انواع ادویه ها استفاده کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر