یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
سلامت

تخم‌مرغ را چگونه بپزیم که کرونا داخل آن نرود

عکس, تخم‌مرغ را چگونه بپزیم که کرونا داخل آن نرود
همان طور که می دانید اگر تخم‌مرغ شسته شود تمامی میکروب های آن داخل آن می رود . اگر داخل یخچال گذاشته شود ویروس در آن زنده می ماند و اگر بیرون از یخچال باشد سریع فاسد می شود. چگونه تخم مرغ را ضد عفونی کنیم . بهترین راه پختن زیاد آن است . هم چنین علاوه بر مبحث کرونا ، بدن انسان می‌تواند ۹۱درصد از پروتئین تخم‌مرغ را وقتی پخته می‌شود دریافت کند، در حالی‌که این مقدار با مصرف تخم‌مرغ خام، ۵۱درصد می‌شود. از پختن تخم مرغ با حرارت بالا خودداری کنید چرا که این کار بعث از بین رفتن مواد مفید آن می شود.  پختن هر نوع ماده غذایی به مواد مغذی آن صدمه می‌زند و تخم‌مرغ هم از این قاعده مستثنی نیست. برسی‌ها نشان داده که پختن تخم‌مرغ در حرارت بالا و به مدت طولانی از ویتامین‌های آن، به‌ویژه ویتامین A، و همچنین از تعداد آنتی‌اکسیدان‌ها می‌کاهد. البته با وجود پختن تخم‌مرغ و از دست رفتن بخشی از مواد مغذی آن، این ماده غذایی سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست.یک عدد تخم‌مرغ حاوی ۲۱۲ میلی‌گرم کلسترول است که با پختن در دمای بالا اکسیده شده و تولید ترکیب پیچیده‌ای به نام اکسیسترول (oxysterol) می‌کند که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بالا می‌برد. در نتیجه باید تخم مرغ را در زمانی طولانی تر با حرارت پایین تر بپزید تا هم کاملا پخته شود و هم ویروس کرونای آن از بین برود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر