یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

تردترین روش پخت بال مرغ

عکس, تردترین روش پخت بال مرغ

درست کردن بال مرغ به صورت ترد شده فوت و فن هایی دارد که در این آموزش به شما یاد می دهیم. قبل از خواندن آموزش بهتر است بدانید که دو نوع از رایج ترین سس هایی که با بال مرغ سرو میشوند سس بوفالو و سس کاری هستند.

برای تهیه سس بوفالو ۳۰۰ گرم از سس تند مورد علاقه خود را با ۸۰ گرم کره ذوب شده، ۲ قاشق چایخوری عسل مخلوط کنید و بال مرغ ترد را بعد از آماده شدن در آن غوطه ور نمایید.

برای تهیه سس کاری، ۲/۳ پیمانه ماست چکیده را با ۱/۴ پیمانه سس مایونز، ۱ قاشق چایخوری آبلیمو، ۱ و نیم قاشق چایخوری پودر کاری، ۳/۴ قاشق چایخوری سیر رنده شده و ۱ قاشق چایخوری عسل داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا یکنواخت شود. بگذارید سس کاری یکی دو ساعت در یخچال بماند تا طعم ها به خوبی با هم ادغام شوند.

برای آماده سازی بالها اول نوک آنها را ببرید و جدا کنید. سپس آنها را از وسط نصف کنید. از نوک بال‌ها در این غذا استفاده نخواهد شد اما می‌توانید از آنها برای تهیه سوپ استفاده کنید.یک قابلمه آب را روی شعله قرار دهید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس بال ها را داخل آن بیاندازید و بگذارید ۶-۷ دقیقه در آب جوش پخته شوند. این کار باعث میشود مقداری از چربی مرغ به آب منتقل شود و در نتیجه بال مرغ شما تردتر شود. پس از آن بال ها را به یک توری فلزی یا یک دیس منتقل کنید و طوری بچینید که خشک شوند.فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر (ترجیحاً سینی شیاردار) را نیز با مقداری روغن چرب کنید. در کاسه کوچکی، نمک، فلفل برتر و پودر سیر برتر را با هم مخلوط کنید.بال ها را که حالا نیمه خشک شده اند با دستمال حوله ای کاملاً خشک کنید. مخلوط نمک را دو طرف بالهای خشک شده بپاشید تا طعمدار شوند. سپس آنها را روی سینی فر چرب شده بچینید.

سینی را ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از حدود ۲۰ دقیقه یک بار سینی را از فر خارج کنید و بالها را بچرخانید تا دو طرف آنها طلایی رنگ شود. را با سس دلخواه خود سرو کنید.

 

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر