ترشی خرفه مجلسی آموزش
ماندگاری این ترشی شش ماه است.
هویج ————————————– نیم کیلو {کاملا ریز خرد کنید}
سیر————————————— ۲ بوته تقریبا ۱۵۰-۲۰۰ گرم {کاملا ریز خرد کنید}
گیاه خرفه ——————————– ۶-۵ کیلو
نعناع ————————————– ۲۰۰ گرم {کاملا ریز خرد کنید}
فلفل سبز قلمی————————— ۶-۸ عدد {حلقه ای خرد کنید}
نمک —————————————- ۵ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز——————————— به مقدار لازم
خرفه شسته و خرد شده را با آب و کمی سرکه قرمز بجوشانید، داخل آبکش بریزید و وقتی آب آن کاملا چیده شد با هویج و سیر خرد شده و سایر مواد مخلوط کرده و در شیشه مناسب بریزید. سرکه را روی مواد بریزید و در جای خشک و خنک به مدت دو هفته نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
مواد را داخل شیشه مناسب نگهداری ترشی بریزید، سرکه قرمز را روی مواد بریزید و یک ساعت زمان دهید تا سرکه به خورد مواد برود، در صورت نیاز به مقداری که سر ظرف خالی شده، با سرکه قرمز پر کنید و سپس درب ظرف را محکم ببندید و در جای کاملا خشک و خنک، دو هفته زمان دهید تا ترشی جا بیفتند و آماده مصرف شود.