ترشی زنجبیل یک ترشی مفید و مجلسی
یک ترشی فوق العاده خوشمزه و مجلسی و البته مقوی با زنجبیلهای تازه و سرکه سفید و شکر و نمک به مقادیر زیر :(برای ۶ ماه ترشی زنجفیل را می توانید در یخچال نگه دارید.)
نمک:۱ قاشق غذاخوری………………………….سرکه سفید:۲ پیمانه
زنجفیل تازه:۴۵۰ گرم………………………..شکر دانه ریز:¾ پیمانه
آموزش :
ابتدا زنجبیل ها را تمیز بشوید و یک لایه نازک از پوستش را بگیرد و برجستگی های سیاه روی آ« را با چاقوی تیز بردارید تا کاملا سطح آن تمیز و یکدست شود.سپس به اندازه دلخواه به صورت خیلی نازک با چاقو یا پوست کن ببرید.
روی زنجبیل ها نمک بریزید و در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و بگذارید تا یک ساعت در شیشه بماند.بعد از یک ساعت زنجبیل ها را بیرون بیاورید و روی دستمال تمیزی بریزید.سرکه و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس زنجبیل ها را به آن اضافه کنید تا به رنگ صورتی در بیاید.زنجبیل ها را داخل شیشه آماده شده بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در آن را محکم ببندید و با سلفون روی در آن را بپوشانید تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند.بعد از خنک شدن ترشی آن را داخل یخچال قرار دهید.