ترشی مراکشی مجلسی را در منزل درست کن
اگر میخواهید یک ترشی مجلسی و بسیار شیک و خوشمزه برای مهمان خود در مخلفات میز شام بگذارید ترشی مراکشی یک گزینه ی ایده آل است. این ترشی با نخود فرنگی ، روغن زیتون ، سرکه ، تخمگشنیز ، زنجبیل ، زیره ، آبلیمو ، قارچ و … درست می شود. برای درست کردن آن موسیر را از چند ساعت قبل خیس کنید. طعم این ترشی تند است.
مواد لازم
آبلیمو……………………………۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه……………….یکدوم قاشق چایخوری
زنجبیل……………..یکچهارم قاشق چایخوری
رب………………….۲ قاشق سوپخوری
تخمگشنیز……………….یکچهارم قاشق چایخوری
سیاهدانه………………یک و نیم قاشق سوپخوری
نمک…………………به مقدار لازم
موسیر……………….۱۰۰ گرم
کنسرو بچه ذرت………………..یک عدد
زیتون………………..۲۵۰ گرم
نخودفرنگی پخته……………………۱۰۰ گرم
سرکه……………به مقدار لازم
قارچ کوچک……………….۲۰۰ گرم
روغن زیتون………………..یکدوم پیمانه
زیره……………..یکچهارم قاشق چایخوری
سیر…………….چند حبه
گلکلم……………….۲۵۰ گرم
کلم بروکلی………………..۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی………………یکدوم عدد از هر رنگ
ترخون و نعناع………………….۱۰۰ گرم
فلفل قلمی………………………….بسته به ذائقه
آموزش:
رب، روغن زیتون و یک پیمانه از سرکه را با هم مخلوط کنید. قارچ را شسته و با آبلیمو مخلوط کنید و یک ساعت بگذارید تا بماند. سپس به مدت ۳ دقیقه روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید. سپس صبر کنید تا خنک شود. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و ترشی را در ظرف تمیزی بریزید. به مقدار کافی سرکه روی آن ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.