یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

ترفندهای آشپزی برای زمانی که قورمه سبزی خیلی ترش می شود

عکس, ترفندهای آشپزی برای زمانی که  قورمه سبزی خیلی ترش می شود

ممکن است لیموی خود را خیلی زود در قورمه بندازید و یا اینکه آن را خیلی دیر خارج کنید و خورشت شما خیلی ترش شود. بهتر است لیمو عمانی ها را چند ساعت در آب جوش انداخته تا تلخی آن گرفته شود و فقط نیم ساعت پایانی پخت به خورشت اضافه کنید. اما اگر خورشت شما ترش شد راه چاره چیست ؟

نمک می‌تواند ترشی غذا را کاهش دهد، اگر غذا یا خورشتتان هنوز نمک زیاد نزدید و شور نمی‌شود، برای رفع ترشی غذا مقداری نمک به خورشت اضافه کنید تا ترشی غذا کم شود. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید، خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.روش دیگر برای رفع ترش شدن خورشت و غذا این است که از مقدار خیلی کم جوش شیرین استفاده کنید، اما این مقدر باید خیلی خیلی کم باشد، چون جوش شیرین ضرر دارد.جوش شیرین نقطه مقابل غذا‌های ترش و اسیدی است؛ اما باید خیلی کم استفاده شود و در رفع ترشی غذا خیلی موثر است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر