یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

تفاوت بین پنیر چدار و پنیر پارمزان و پنیر گودا

عکس, تفاوت بین پنیر چدار و پنیر پارمزان و پنیر گودا

پنیر گودا:

پنیر معروف هلندی است که وطن اصلی آن شهر کوچکی است به همین نام در ابتدا از شیر خام تهیه‌شده است اما از اوایل قرن بیستم با شیر پاستوریزه تهیه می‌شود گدا دارای ۴۸درصد چربی در ماده خشک است.

طرز استفاده پنیر گودا: به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهای که داخل فر پخته می‌شوند مناسب است.

عکس, تفاوت بین پنیر چدار و پنیر پارمزان و پنیر گودا

پنیر پارمزان:

نیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه‌شده است پنیر پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد.

موارد استفاده از پنیر پارمزان: سس‌ها، سوپ‌ها، پاستاها و خوراک‌های با برنج و غذاهای داخل فر

عکس, تفاوت بین پنیر چدار و پنیر پارمزان و پنیر گودا

پنیر چدار:

پنیری انگلیسی که تکه‌تکه‌های بریده شیر را روی‌هم قرار می‌دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است چدار دارای چربی حدوداً ۴۸درصد در ماده خشک است و گونه‌ای از آن به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است و بهای گران‌تری نسبت به چدار معمولی دارد.

موارد استفاده پنیر چدار: پنیر چدار به‌صورت خام، ساندویچ پنیر، در خوراک و سوفله مصرف می‌شود. از چدار در تهیه انواع ساندویچ‌های سرد و گرم، سوپ و سالاد می‌توان به کار می‌رود. ترکیب پاستا با چدار طعم بی‌نظیری ایجاد می‌کند. در تهیه سوفله، کراکت و کوردن بلو می‌توانید از پنیر چدار استفاده کنید. چدار را با سیب و گلابی و انگور، کراکر‌های سبوس‌دار، پیتا، سالامی و بیف در میهمانی‌ها سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر