جایگزین های طبیعی بکینگ پودر در کیک
اگر می خواهید کیک شما بدون بیکینگ پودر باشد یا برای درست کردن کیک ، بیکینگ پودر ندارید باید از چه جایگزین هایی استفاده کنید ؟
استفاده از سفیده تخم مرغ:سفیده تخم مرغ اگه به خوبی زده بشه جایگزین خوبی برای بکینگ پودر می تواند باشد و کیک را به خوبی پف دار میکند.توجه داشته باشید که سفیده را درآخرین مرحله به مواد کیک اضافه کنید و فقط ترکیب کنید نیاز نیست هم بزنید چون پف کیک گرفته می شود.
ترکیب جوش شیرین با ماست:یکی از ساده ترین جایگزین بکینگ پودر ماست است چون حالت اسیدی دارد و با ترکیب آن با جوش شیرین باعث پف کیک می شود.به جای ۱۰ گرم بکینگ پودر از ،۲ گرم جوش شیرین و ۱۰۰ گرم ماست استفاده کنید.پ
ترکیب جوش شیرین با آبلیمو یا سرکه:آبلیمو و سرکه هر دو حالت اسیدی دارد و به راحتی با جوش شیرین که حالت باز دارد واکنش نشان می دهند و شما می توانید به جای استفاده از ۱۰ گرم بکینگ پودر از ۲ گرم جوش شیرین و ۵ گرم آبلیمو و یا سرکه استفاده کنید.(وقتی مایعات جدیدی به کیک اضافه می کنید به همان اندازه از مایعات دستور تهیه کیک کم کنید تا کیک شما خراب نشود)
ترکیب جوش شیرین با باترملیک:باترمیلک یک اسید است و به آسانی با جوش شیرین که یک باز است واکنش نشان می دهد و وقتی در پختن کیک از آن استفاده کنیم این واکنش باعث ایجاد حباب هایی می شود و کیک به خوبی پف می کند.به جای ۱۰ گرم بکینگ پودر از ،۲ گرم جوش شیرین و ۱۰۰ گرم باترمیلک استفاده کنید.