یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

حلوای تبجه تانی چطوری درست میشود

عکس, حلوای تبجه تانی چطوری درست میشود

کره ۱۲۰ گرم
شیره انگور یا شیره خرما ۳۰۰ گرم
پودر گردو ۷۰ گرم

آرد برنج ۱ لیوان
آرد گندم ۲ پیمانه
آرد نخودچی ½ لیوان
کنجد و پودر دارچین به مقدار کافی
زیره و پودر هل به مقدار کافی
پودر میخک و جوز هندی به مقدار کافی
نخست آرد برنج را به همراه آرد گندم درون الک ریخته، سپس درون یک تابه مناسب الک می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تفت می دهیم.۵ دقیقه آخر پخت آرد نخودچی را الک کرده، سپس درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم. در ادامه شیره انگور را درون یک تابه جداگانه مناسب ریخته و تابه را روی حرارت می گذاریم تا ذوب شده و کاملا روان شود.

زمانی که بوی خامی آردها از بین رفت تابه را از روی حرارت بر می داریم و مقداری زیره را به همراه پودر هل، پودر میخک، پودر دارچین و جوز هندی به آن اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

حالا شیره انگور ذوب شده را به تابه حاوی آرد اضافه کرده، سپس با سرعت العمل بالا به خوبی ورز می دهیم تا حلوای نرم و یکدست حاصل شود. در ادامه درون یک سینی مناسب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

حلوا را درون سینی ریخته و پهن می کنیم، سپس روی حلوا را با مقداری روغن مایع چرب کرده و پودر گردو را به همراه مقداری پودر دارچین و کنجد روی حلوا به صورت یکنواخت می ریزیم.حالا با گوشت کوب روی حلوا می کوبیم تا مواد به حلوا بچسبند، سپس بلافاصله حلوا را به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم. در نهایت حلوا را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر