خشک شدن داخل کیک و خیس ماندن بیرون آن از چیست
گاهی اوقات کیک ما از داخل خشک و سفت می شود و روی آن لزج و چسبناک است. چیزی که هیچ خانمی آن را نمی پسندد. مشکل کار کجاست ؟
بیشترین دلیل این مشکل این است که شما از آرد زیادتر و روغن کمتر از میزان گفته شده در دستور پخت کیک استفاده کرده اید.
هم چنین شاید سفیده خیلی زده شده حتما میدانید که اگر بعد از پف کردن سفیده یا خامه آن رو دوباره بزنید نتیجه معکوس میشود.
مشکل سوم این است که شما مواد را زیادی با هم مخلوط کرده اید. در پایان کار شما باید فقط یک دقیقه روی دور کند مواد را به صورت دورانی هم بزنید اگر بیشتر شود کیک خراب می شود.
مشکل سوم اینکه محیط اشپزخانه خیلی سرد بوده یا اینکه روغن یا کره یا تخم مرغ به صورت سرد استفاده شده است. باید نیم ساعت قبل از استفاده آنها را به دمای محیط برسانید.
مشکل چهارم اینکه قالب خیلی بزرگ بوده و مایه کیک بیشتر کف قالب پهن شده و بیش از ۲سوم قالب خالی مانده است.
مشکل پنجم اینکه زمان کیک را زیاد و حرارت را کم انتخاب کرده اید.