یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خورشت مرغ و آلوی مجلسی و فوت و فن هایش

خورشت مرغ و آلو می تواند یک غذای نسبتا جدیدتر برای مهمان شما باشد . شما می توانید برای فوق مجلسی شدن آن به جای رب فقط زعفران دم شده بریزید و کمی شکر به آن اضافه کنید. اگر میخواهید غذای شما مجلسی باشد از آلو بخارا استفاده کنید و اگر میخواهید آن را ساده درست کنید از آلوهای زرد فریز شده استفاده نمایید.

عکس, خورشت مرغ و آلوی مجلسی و فوت و فن هایش

برای تهیه این غذای بسیار خوشمزه نخست موادی را که در تصویر زیر قرار گرفته تهیه کنید:

عکس, خورشت مرغ و آلوی مجلسی و فوت و فن هایش

سپس داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را خوب سرخ کنید تا طلایی شود. سپس از تابه خارج کنید و پیاز خرد کرده و کمی تفت دهید. مرغ ها را اضافه کنید و بهش مقداری فلفل و نمک و برگ بو اضافه کنید و آبجوش بربزید و زمان دهید تا مرغ بپزد.الو بخارا را از قبل با آب بگذارید خوب خیس بخورد سپس آبکش کنید.داخل قابلمه پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس رب گوجه را به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس هویج خرد شده را همراه با مرغ و آلو اضافه می کنیم و مقداری آبجوش ریخته و زمان می دهیم تا خورشت خوب جا بیفتد و در آخر آبلیمو و شکر را اضافه می کنیم و نمک خورشت را اندازه می کنیم. زعفران را دقایق پایانی پخت اضافه می کنیم.برنج را از قبل با نمک خیس کرده و آبکش می کنیم و زمان می دهیم تا دم بگیرد سپس با خورشت جا افتاده میل کنید.

فوت و فن ها :

میران اضافه کردن شکر و آبلیمو به ذائقه شما بستگی دارد می توان فقط شکر اضافه کرد تا طعم شیرین تری داشته باشد.
رون بوقلمون را نیز می توان با مرغ جایگزین کرد.
برای پخت مرغ سعی کنید از برگ بو استفاده کنید تا بوی زهم ندهد.
آب خورشت باید غلیظ شود و خیلی آبکی نباشد.
اگر زمان پخت مرغ را نداشتید آن را با زودپز پخته یا از فیله مرغ مکعبی خرد شده استفاده کنید.
می توان از زرشک و خلال بادام برای تزئین غذا استفاده کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر