خورش بزقرمه غذایی با سیر داغ و گوشت بز
این آموزش برای ۴ الی ۶ نفر می باشد. بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید. شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمه ی بزغاله. این غذا اصالتا کرمانی می باشد.
مواد لازم
سیر داغ به مقدار لازم ……….. کشک ساییده شده ۳ پیمانه
پیاز ساطوری شده ۱ عدد ……….. روغن به مقدار لازم ……….. نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده به مقدار لازم ……….. سیر کوبیده شده ۱ بوته
گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله ۱ کیلو گرم ……….. نخود نیم کوب ۲ پیمانه
گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را ملایم کنید. پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید. در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود. در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.