خورش بوقلمون رستورانی آموزش دقیق
گوشت بوقلمون را به تکههای ریز قیمهای درآورده و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.سپس گوشتها را به همراه پیاز و روغنزیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آنگاه سیبزمینی و تخم آفتابگردان را اضافه کنید.وقتی گوشت و سیبزمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و اگر دوست داشتید می توانید یک قاشق روغنزیتون روی آن بریزید.
مواد لازم
پیاز خلال شده ۱ عدد
آب، نمک و زعفران به اندازه نیاز
روغنزیتون ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
سیبزمینی ۲ عدد
گوشت بوقلمون سیصد گرم
تخم آفتابگردان ۱ قاشق غذاخوری