یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خورش جعفری یک خورشت جدید و بسیار خوشمزه

عکس, خورش جعفری یک خورشت جدید و بسیار خوشمزه

گوشت چرخ کرده ، بادمجان قلمی ، جعفری و تره ، پیاز ، روغن ، آبغوره ، فلفل ، نمک ، زردچوبه مواد اولیه این خورشت هستند ، حتما این خورشت خوشمزه را برای یکبار هم که شده درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم در زیر قرار گرفته است :

عکس, خورش جعفری یک خورشت جدید و بسیار خوشمزه

به منظور تهیه خورشت محلی گیلانی باید اول بادمجان ها را پوست بکنید و مقداری نمک روی آن بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود. بعد از اینکه نیم ساعت گذشت بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید.پس از آن باید جعفری و تره را ساطوری خرد کنید و با کمی روغن داخل یک قابلمه تفت دهید و روی شعله متوسط گاز بگذارید. بعد از اینکه ۸ دقیقه گذشت آنها را تفت دهید و ۲ لیوان آب هم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که نیم ساعت سبزی ها داخل آب جوش بجوشند.اکنون باید داخل یک ظرف پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده را به اندازه ای که گفته شد ریخته و کمی هم نمک و فلفل داخل آن بریزید و ورز بدهید تا یکنواخت و یکدست شود و بعد آنها را به اندازه گلوله های کوچک گردو در بیاورید و داخل روغن درون یک ماهی تابه تفت دهید و آنها را جابجا کنید تا همه قسمت ها یکدست سرخ شود.سپس باید کوفته هایی که سرخ شده را داخل خورشت جعفری خود بیاندازید و روی شعله متوسط قرار دهید تا به تدریج بپزد.بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کرده و وقتی که روغن اضافی آن را گرفتید در گوشه ای بگذارید تا خورشت آماده شود. در ۱۰ دقیقه پایانی که خورشت جا می‌افتد کمی هم نمک و آب غوره و فلفل داخل خورشت خود بریزید تا طعم آن ترش تر شود. هنگامی که خورش روغن انداخت یعنی تقریباً جا افتاده و می‌توانید آن را داخل ظرف دلخواه سرو کرده و بادمجان هایی را که سرخ کرده بودید کنار آن گذاشته و سرو کنید.حالا خورشت جعفری گیلانی شما آماده شده و می توانید این خورشت سنتی و محلی لذیذ را در کنار انواع برنج کته یا برنج آبکشی نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر