خورش رنگینکمان با مرغ و کرفس و ذرت
برای درست کردن این خورشت خوشمزه به گوشت مرغ ، کرفس ، قارچ ، هویج ، ذرت ، فلفل دلمهای رنگی ، سس سویا و گوجه فرنگی نیاز دارید. این آموزش برای ۵ نفر است . (از گوشت قرمز یا میگو هم میتوانید استفاده کنید. برای پخت این غذا حرارت باید نسبتاً تند و یکنواخت باشد.)
یکدوم پیمانه هویج خرد شده…………………یک دوم پیمانه فلفل دلمهای رنگی
روغن مایع یه مقدار لازم……………………. مرغ پخته و خلال شده یک و یکدوم پیمانه
پیاز سرخ شده یک قاشق سوپخوری……………..یک پیمانه کرفس خرد شده
یکدوم پیمانه ذرت ………………….یک پیمانه قارچ ورقه شده
گوجهفرنگی فیله شده یکدوم پیمانه…………….سویاسسبه میزان لازم
آموزش:
روغن را داخل تابه ریخته، پیاز سرخ شده و مرغ را با هم تفت داده و از تابه خارج کنید. بعد به ترتیب هویج، فلفل دلمهای، ذرت، کرفس، قارچ و گوجهفرنگی را آرام آرام و در حدی که مواد پخته شود، تفت دهید.
در اتمام گوشت، پیاز تفت داده شده و سویاسس را اضافه کرده و مرتباً هم بزنید. ولی دقت کنید مواد له نشود و شکل ظاهری خورش به هم نخورد. این غذا فقط با تفت دادن پخته میشود.