یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خورش پرتقال و خلال پسته غذای مجلسی زمستان

عکس, خورش پرتقال و خلال پسته غذای مجلسی زمستان

اگر می خواهید یک غذای خوشمزه با پرتقال درست کنید خورش پرتقال یک گزینه مناسب است. ( به جای پرتقال میتوانید از نارنگی هم استفاده کنید.) مرغ را به قطعات فیله خرد کنید. تابه‌ای بردارید و کره را در آن ذوب کنید. فیله ها را در کره تفت دهید تا خوب طلائی رنگ شوند. خلال پرتقال را به همراه ۲ لیوان آب و نمک به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا همراه با مرغ بپزد.پوست پرتقالها را به صورتی که پوست نازک آنها هم جدا شود بگیرید. گوشت پرتقالها را جدا کنید و درون مرغ بریزید و شکر و زعفران را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب بپزند اما پرتقالها له نشوند. خلال پسته را برای تزئین خورش استفاده کنید.

خلال پسته ۳ قاشق ، خلال پرتقال ۱/۲ لیوان
پرتقال بدون هسته ۶ عدد ، مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم ، شکر ۲ قاشق سوپخوری
زعفران و نمک

خواص پرتقال:پرتقال یکی از میوه‌ها و مرکبات قدیمی و پرمصرف است که انسان از آن استفاده کرده است و با وجود مواد و ریز مغذی های بسیار مفید موجود در خود خواص زیادی بخصوص در تصفیه خون و بهبود و پیشگیری از بیماری‌های بسیاری را دارد. پرتقال اولیه کوچک، تلخ و پر از هسته بوده است که در اثر تربیت مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشت‌تر و شیرین‌تر شده است. پرتقال سرشار از ویتامین های B,C دارای آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و مس است. ویتامین C که از عوامل مهم مهارکننده سرطان است و پرتقال منبع اصلی این ویتامین محسوب می‌شود

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر