یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین آموزش چلو گردن گوسفندی

عکس, خوشمزه ترین آموزش چلو گردن گوسفندی

چلوگردن گوسفند یک غذای کاملا ایرانی پسند و لذیذ است که بسیار مقوی نیز می باشد. شما می توانید این غذا را هم چون غذاهای رستورانی درست کرده و سرو نمایید.

زعفران به مقدار لازم ، گوشت گردن گوسفندی ۳ عدد
پیاز ۲ عدد ، سیر ۴ حبه
رب ۲ ق غذا خوری ، چوب دارچین ۲ تکه ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

گوشت گردن را تمیز بشورید و مقداری فلفل سیاه و زعفران را با قلمو روی همه نقاط گوشت می زنیم سپس بمدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود.پیاز را شسته و نگینی خرد می کنیم سپس داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن اضافه می کنیم کمی که تفت خورد و سبک شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده تا پیاز و زردچوبه با هم یکدست شوند سپس گوشت های مزه دار شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس سیر را پوست کنده به همراه چوب دارچین و زعفران به گوشت اضافه کرده و چند لیوان آب جوش روی آن ریخته و در قابلمه می گذاریم و حرارت را کم کرده و زمان می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.وقتی ۱ ساعت از زمان پخت گوشت گذشت داخل تابه ای روغن ریخته و رب را اضافه و تفت می دهیم تا خوش رنگ شود سپس به گوشتمون اضافه کرده و چوپ دارچین و حبه های سیر را از داخل خورشت گردن خارج می کنیم و در آخر نمک غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم آب خورشت کم و غلیظ شود این چلو گردن خوشمزه را همراه با برنج میل نمایید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر