خوشمزه ترین دستور پختن کیـک مرغ و بادمجان
سیبزمینی پخته ریز خرد و سرخکرده ۱ عدد (۷۰ گرم)…………………..پنیر موزارلای رندهکرده دالیا ۲۵۰ گرم
بادمجان خرد و سرخکرده ۱ عدد (۱۰۰ گرم)……………………………آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم)…………………………..بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد……………………فلفل دلمه ریز خرد کرده ۱ عدد (۷۰ گرم)
روغن مایع یکدوم پیمانه (۱۰۰ میلیلیتر)………………زیتون خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
شیر ولرم ۱ پیمانه (۱۵۰ میلی لیتر)……………………سینه مرغ پخته و خرد کرده ۱ عدد (۵۰۰ گرم)
نمک، فلفل، پودرسیر و آویشن به میزان لازم
تخم مرغ را ۳ دقیقه با همزن بزنید. آنگاه روغن و شیر را بیفزایید. سپس سینه مرغ، فلفل دلمهای، سیبزمینی، بادمجان، زیتون و نیمی از پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید.
حالا آرد، مایه خمیر، بیکینگپودر، نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهمکرده را در چند مرحله به مایه تخممرغی اضافه و مخلوط نمایید.
اینک به مایه کیک حدود ۱۰-۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. قالب ۲۵ سانتیمتری را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید. حالا باقیمانده پنیر را روی کیک بریزید.
سپس کیک را بهمدت ۴۵-۵۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. اکنون در ظرف مناسبی برگردانید و با سس دلخواه سرو نمائید.