یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین روش درست کردن رولت ژامبون

عکس, خوشمزه ترین روش درست کردن رولت ژامبون

مواد لازم میانی

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده…………… ۲ عدد

دانه‌ی فلفل سیاه…………… یک‌دوم قاشق چایخوری

ژامبون ورقه‌ای…………… ۸۵ گرم

پنیر موزارلای رنده کرده……………..۷۵ گرم

برگ ریحان خرد کرده………… ۲۵ گرم

این آموزش برای هفت نفر مناسب است :

روغن زیتون…………….۳ قاشق سوپخوری

آرد……………. ۵۲۵ گرم

پودر مایه‌خمیر…………….. ۶ گرم

آب ولرم…………….. ۳۷۵ میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)

نمک……………….. ۱ قاشق چایخوری

آرد، مایه خمیر و آب ولرم را در کاسه‌ی مناسبی بریزید. نمک و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید.

آن‌گاه خمیر را ورز دهید و در کاسه‌ی چربکرده بگذارید. رویش را با نایلون بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

سپس خمیر را ۲-۳ دقیقه ورز دهید و ۰۱ دقیقه کنار بگذارید. حالا خمیر را به ضخامت ۱ سانتیمتر و به اندازه‌ی ۵۲×۸۳ سانتیمتر باز کنید و ژامبون را رویش بچینید.

پنیر را نیز روی خمیر بریزید و ریحان، فلفل دلمه‌ای و بعد فلفل سیاه را بیفزائید. اکنون خمیر را رول کنید و در سینی چربکرده قرار دهید. رویش را بپوشانید و ۰۲ دقیقه کنار بگذارید.

اینک با سیخ چوبی روی خمیر را سوراخ سوراخ کنید و اندکی نمک بپاشید. آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای ۰۲۲ درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و رولت را به مدت تقریبی ۰۳-۵۳ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی‌رنگ شود، بپزید.آن‌گاه رولت را روی پنجره‌ی سیمی خنک کنید و به اندازه‌ی دلخواه ببرید. سپس رولت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر