خوشمزه ترین روش درست کردن رولت ژامبون
مواد لازم میانی
فلفل دلمهای رنگی خرد کرده…………… ۲ عدد
دانهی فلفل سیاه…………… یکدوم قاشق چایخوری
ژامبون ورقهای…………… ۸۵ گرم
پنیر موزارلای رنده کرده……………..۷۵ گرم
برگ ریحان خرد کرده………… ۲۵ گرم
این آموزش برای هفت نفر مناسب است :
روغن زیتون…………….۳ قاشق سوپخوری
آرد……………. ۵۲۵ گرم
پودر مایهخمیر…………….. ۶ گرم
آب ولرم…………….. ۳۷۵ میلیلیتر (یک و یکدوم پیمانه)
نمک……………….. ۱ قاشق چایخوری
آرد، مایه خمیر و آب ولرم را در کاسهی مناسبی بریزید. نمک و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید.
آنگاه خمیر را ورز دهید و در کاسهی چربکرده بگذارید. رویش را با نایلون بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس خمیر را ۲-۳ دقیقه ورز دهید و ۰۱ دقیقه کنار بگذارید. حالا خمیر را به ضخامت ۱ سانتیمتر و به اندازهی ۵۲×۸۳ سانتیمتر باز کنید و ژامبون را رویش بچینید.
پنیر را نیز روی خمیر بریزید و ریحان، فلفل دلمهای و بعد فلفل سیاه را بیفزائید. اکنون خمیر را رول کنید و در سینی چربکرده قرار دهید. رویش را بپوشانید و ۰۲ دقیقه کنار بگذارید.
اینک با سیخ چوبی روی خمیر را سوراخ سوراخ کنید و اندکی نمک بپاشید. آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای ۰۲۲ درجهی سانتیگراد بگذارید و رولت را به مدت تقریبی ۰۳-۵۳ دقیقه یا تا زمانیکه طلائیرنگ شود، بپزید.آنگاه رولت را روی پنجرهی سیمی خنک کنید و به اندازهی دلخواه ببرید. سپس رولت را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.