یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین روش پختن آش تمر هندی

عکس, خوشمزه ترین روش پختن آش تمر هندی

قبل از پختن این غذا بهتر است این بدانید باعث افت فشار خون و قند خون می شود و اگر مشکل افت فشار و قند ندارید این غذا را میل کنید.

مواد لازم برای تهیه ی آش تمر هندی

عدس – نصف پیمانه …………………. برنج سفید – نصف پیمانه

جوی پوست کنده – ۲ /۱ پیمانه …………………… روغن کنجد – به مقدار دلخواه

نخود – یک و نیم پیمانه …………………. تمر هندی – ۲۵۰ گرم

پیاز – نصف پیمانه ……………………. زردچوبه – ۲ قاشق چای خوری

سبزی (تره، اسفناج، جعفری، گشنیز و نعناع) – ۷۰۰ گرم

زرشک – یک پیمانه …………………. نمک و فلفل سیاه – به مقدار دلخواه

پیاز داغ و نعنا داغ برای تزیین

جو را از روز قبل خیس کنید.برنج را به مدت دو ساعت در آب خیس کنید.تمر هندی را به مدت یک ساعت در دو پیمانه آب جوش بریزید و هم بزنید تا نرم شود.عدس و نخود را به مدت ۸ ساعت در آب بخیسانید.

در یک قابلمه بزرگ پیاز های خرد شده و زردچوبه را در کمی روغن کنجد تفت دهید و سپس جو، عدس، نخود و برنج را با مقداری آب به آن اضافه کرده و بگذارید کاملا بپزد. سبزی آش خرد شده را به قابلمه اضافه کنید، ۲۰ پیمانه آی بریزید و بگذارید خوب پخته شود.

زرشک شسته شده و نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بپزد تا جا بیفتد.آش تمر هندی آماده است آن را در ظرفی بریزید و با گشنیز خرد شده و یا زرشک، پیاز داغ و نعناع تزیین کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر