خوشمزه ترین روش پختن سوپ زرشک
برای درست کردن این سوپ مجلسی علاوه بر فیله مرغ به قارچ ، جعفری ، سیب زمینی و پیاز نیز نیاز دارید. مواد اولیه برای این سوپ تبریزی عبارت است از :
قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم ……………هویج: ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری …………آبلیمو: ۳ قاشق سوپخوری
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط……………….پیاز: ۱ عدد
روغن : به میزان لازم ………………….نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
زرشک: ۲۰۰ گرم………….فیله مرغ: ۲۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۱۵۰ گرم…………….رشته ورمیشل: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی
آموزش :
در ابتدا برای طرز تهی سوپ زرشک مجلسی، پیاز و مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.پیاز را سرخ کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و با هم تفت بدهید.نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.هویج و سیب زمینی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی با هم سرخ شوند.
این کار باعث میشود هم طعم خام آنها گرفته شود و هم شکل نگینی آنها بیشتر حفظ شود.رب گوجه را اضافه کنید.روی مواد داخل قابلمه آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت بپزند، ورمیشل و قارچ را به همراه ۱۰۰ گرم (نصف میزانی که برای زرشک در نظر گرفتهاید) زرشک به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.وقتی تهیه سوپ به اندازه کافی جا افتاد، آبلیمو، جعفری و بقیه زرشک را اضافه کرده و سرو کنید.