یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین روش پختن سوپ قارچ

عکس, خوشمزه ترین روش پختن سوپ قارچ

برای درست کردن سوپ قارچ مجلسی با این آموزش در یاس فان همراه شوید. سعی کنید از سبزیجات تازه استفاده کنید . سبزیجات فریز شده طعم غذای شما را خراب می کنند.

تره‌فرنگی: ۱۰۰ گرم ، قارچ: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد ، هویج متوسط: ۲ عدد
خامه: ۲۰۰ گرم ، شیر: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم ، آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خردشده: ۱ قاشق غذاخوری ، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی

ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کره را به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا کره آب شود. در مرحله بعدی پیاز خردشده را به قابلمه اضافه می‌کنیم. پیاز را با کره کمی تفت می‌دهیم تا کمی نرم شود. سپس مقداری زردچوبه اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود. در همین حین تره‌فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می‌کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می‌کنیم. ۱۰ دقیقه مخلوط تره‌فرنگی، هویج و پیاز را تفت می‌دهیم. سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد یا رنده می‌کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه می‌کنیم. به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم‌کم داخل یک لیوان آب جوش حل می‌کنیم (باید آرد را کم‌کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نشود) و به قابلمه اضافه می‌کنیم. در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می‌کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می‌زنیم. ۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود ۵ دقیقه بعد جعفری خردشده را به سوپ اضافه می‌کنیم و دیگر در قابلمه را نمی‌گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آن را با قارچ تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر