خوشمزه ترین روش پختن سوپ چیلی
مواد ذکر شده در زیر مناسب برای ۴ نفر است :
شکر…………… ۱-۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو……………… ۱ لیمو
نمک و فلفل……………. به میزان لازم
گوجه فرنگی……………. ۱ کیلوگرم
کره………….. ۲۵ گرم
سینه مرغ پخته و خرد کرده…………… ۱۰۰ گرم
فلفل قرمز (چیلی) ریز خرد کرده………….. ۲ عدد
پیاز ریز خرد کرده…………. ۱ عدد کوچک
آب مرغ …………….۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
برگ بو……………. ۲ عدد
خامه صبحانه برای تزئین………… به میزان لازم
برگ گشنیز برای تزئین………….. به میزان لازم
در قسمت انتهای گوجهفرنگیها برشی به شکل بعلاوه ایجاد کنید و آنها را ۱۰ ثانیه در آب جوش بگذارید. آنگاه گوجهفرنگیها را در آب سرد قرار دهید و پوستشان را بگیرید.
سپس کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اکنون مرغ را بیفزائید و ۱ دقیقه تفت دهید.
حالا گوجهفرنگیها، چیلی، پوست لیمو، آب مرغ و برگبو را بیفزائید و سوپ را ۲۰ دقیقه، بپزید. حالا شکر، نمک و فلفل را درون سوپ بریزید و پوست لیمو و برگبو را از سوپ درآورید. همینکه سوپ اندکی خنک شد، آن را به کمک دستگاه غذاساز پوره کنید. حالا دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید تا گرم شود و آن را برای پذیرائی، در سوپخوری بکشید و با خامه و برگ گشنیز بیارائید.