یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین روش پختن عدسی

عکس, خوشمزه ترین روش پختن عدسی
عدسی یک غذای سنتی ، ورزشکاری و بسیار مقوی و سالم است. حتما در برنامه ی غذایی خود عدسی را قرار دهید. امروز در یاس فان آموزش درست کردن عدسی به سبک سنتی و اصیل آن را نوشته ایم.
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی و پیاز متوسط ۱ عدد
عدس ۲٫۵ لیوان
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ و کره به مقدار لازم
رب به دلخواه
عصاره گوشت یا قلم به دلخواه
ادویه های مثل زیره و دارچین و زنجبیل به دلخواه
ابتدا عدس ها را پاک کنید و بمدت ۱ ساعت بگذارید داخل آب تا خیس بخورد.پیاز را پوست بگیرید و به دلخواه به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس آرد نیز اضافه کنید و کمی با پیاز تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ( برای لعاب بیشتر آرد اضافه می شود).عدس را به همراه چند پیمانه آب به پیاز اضافه کنید و حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا عدسی نیم پز شود.برای افزودن سیب زمینی دو راه وجود دارد. روش اول: سیب زمینی را به صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل عدسی ریخته تا همراه با عدس پخته و نرم شود و یا سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت درسته داخل عدسی انداخته تا آبپز شود و زمانی که پخته و نرم شد از عدسی خارج کنید و با گوشتکوب دستی یا برقی خوب هم بزیند تا له و یا پوره شود.در انتهای پخت نمک و فلفل سیاه و قرمز را اضافه کنید و مواد را هم بزنید در انتها که عدس ما کاملا نرم و غلیظ شد از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ریخته و به همراه کره و پیاز داغ یا روغن زیتون تزئین و میل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر