خوشمزه ترین روش پختن ماهی سوخاری
برای درست کردن ماهی سوخاری مجلسی و بسیار خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید :
یک پیمانه آرد گندم ……………… دو عدد تخم مرغ
فیله ماهی ۶ عدد ……………………..۱ پیمانه آرد سوخاری مخصوص
یک عدد فلفل دلمه ای سبز ……………..یک عدد پیاز
مواد زیر به مقدار لازم :
آبلیمو ، نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ،پودر سیر ، روغن ، ادویه کاری
آموزش :
ابتدا ماهی را بشویید و در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و مقداری آبلیمو روی آن بریزید و کمی پودر سیر به آن بزنید و به آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و فیله ی ماهی را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب در یخچال قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.
در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید. فیله های ماهی را از مواد در بیاورید آن را درون آرد بغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی ماهی ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.
سپس مایتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید.اکنون ماهی ها را در مایتابه سرخ کنید و سپس ماهی های سوخاری را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و میل کنید.نوش جان