یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین روش پختن ماهی سوخاری

عکس, خوشمزه ترین روش پختن ماهی سوخاری

برای درست کردن ماهی سوخاری مجلسی و بسیار خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید :

یک پیمانه آرد گندم  ………………  دو عدد تخم مرغ

فیله ماهی ۶ عدد ……………………..۱ پیمانه آرد سوخاری مخصوص

یک عدد فلفل دلمه ای سبز ……………..یک عدد پیاز

مواد زیر به مقدار لازم :

آبلیمو ، نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ،پودر سیر ، روغن ، ادویه کاری

آموزش :

ابتدا ماهی را بشویید و در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و مقداری آبلیمو روی آن بریزید و کمی پودر سیر به آن بزنید و به آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و فیله ی ماهی را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب در یخچال قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.

در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید. فیله های ماهی را از مواد در بیاورید آن را درون آرد بغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی ماهی ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.

سپس مایتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید.اکنون ماهی ها را در مایتابه سرخ کنید و سپس ماهی های سوخاری را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و میل کنید.نوش جان

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر