یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین روش پخت پای گوجه فرنگی

عکس, خوشمزه ترین روش پخت پای گوجه فرنگی

یک غذای خوشمزه که حتی افراد گیاه خوار نیز می توانند آن را میل کنند. مزه این غذا شبیه پیتزا می باشد. برای درست کردن آن به خمیر پای، گوجه فرنگی و پنیر پارمزان و موتزارلا  نیاز دارید. مواد لازم را در زیر بخوانید :

خمیر پای :یک عدد با قطر ۲۲ سانت

ریحان ریز شده :½پیمانه ……………… پیاز قرمز خرد شده :نصف یک عدد

گوجه‎ فرنگی :۳ تا ۴ عدد …………………پنیر پارمزان :یک پیمان

پنیر موتزارلا :یک پیمانه ……………..سس تند مانند تاباسکو :یک قاشق چایخوری

آموزش:
ابتدا فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس خمیر پای را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یاکمی بیشتر در فر قرار داده تا کمی طلایی شود.گوجه فرنگی ها را از وسط به صورت افقی برش بزنید و آب اضافی آن را بگیرید و درشت خرد کنید.(به ۳ فنجان گوجه خرد شده نیاز دارید)

نصف یک عدد پیاز خرد شده را روی خمیر پای پخته شده ، پخش کنید و بعد گوجه های خرد شده را روی گوجه ها ریحان ریز شده را بریزید.پنیر موتزارلا و پارمزان را رنده کنید و با هم مخلوط کنید .

سپس در کاسه ای پنیرهای رنده شده، مایونز، سس تند مانند تاباسکو (Tabasco)، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط کنید غلیظ شود.بعد مخلوط پنیر را روی گوجه ها پخش کنید.پای را حدود ۲۵ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا وقتی که روی آن پف کند و قهوه ‎ای رنگ شود..

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر