یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین سبک پختن شیرینی بیسکوییتی

عکس, خوشمزه ترین سبک پختن شیرینی بیسکوییتی

برای درست کردن یک شیرینی بیسکوییتی درجه یک نخست مواد لازم را تهیه کنید. (خمیر شیرینی را می توانید در صورت تمایل یک روز قبل آماده کرده و تا زمان استفاده برای پخت شیرینی درون یخچال نگه داری نمایید.در صورتی که در هر مرحله ای از پخت این شیرینی احساس کردید خمیر حالت شل و چسبنده ای دارد می توانید آن را مجددا درون یخچال بگذارید تا کمی سفت گردد.)

کره ۱ پیمانه ، آرد ۲ پیمانه ، پودر قند ۱/۲ پیمانه ، شکلات تخته ای ۱۸۰ گرم
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری ، نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات تخته ای ۱۸۰ گرم

خمیر این نوع شیرینی روش درست کردن بسیار ساده ای دارد که با استفاده از همزن برقی و یا دستی می توانید آن را آماده نمایید. در مرحله اول ابتدا فر را از قبل روی درجه حرارت ۱۷۷ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و آن را روشن نمایید تا برای پخت شیرینی گرم شود.سپس کف سینی فر را با استفاده از کاغذ روغنی بپوشانید. کره را حدود چند دقیقه در معرض دمای محیط قرار دهید تا مقداری نرم شود و بعد آن را با استفاده از همزن خوب هم بزنید تا بافت نرمی به خود بگیرد. برای این کار از سرعت کم همزن استفاده نمایید و یا این که با استفاده از همزن دستی اقدام به انجام این کار نمایید چرا که باید به این نکته دقت کنید که هوای زیادی نبایستی وارد خمیر گردد.در مرحله بعد عصاره وانیل را به همراه پودر قند اضافه نمایید و دوباره حدود ۲ دقیقه با استفاده از دور کند همزن آن را هم زده تا پودر قند به طور کامل با کره ترکیب شود و مخلوطی کرم شکل و لطیف بدست آید.سپس در ظرفی آرد را با نمک ترکیب کنید و آن ها را به مواد دیگر بیفزایید و مجددا هم بزنید. عمل هم زدن را تا جایی ادامه دهید که آرد به خوبی با تمام مواد ترکیب شود و خمیر سفت و یکدستی آماده گردد.در این مرحله از طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی خمیر شیرینی را با استفاده از دست گرد کنید و به شکل یک توپ در آورید. باید به این نکته دقت نمایید که خمیر باید قبل از اینکه قالب زده شود درون یخچال قرار داده شود تا خنک گردد. سپس روی سطح میز کار را با استفاده از یک سلفون بپوشانید و خمیر آماده شده را بر روی آن بگذارید.با استفاده از دست خود خمیر را به حالت دایره ای شکل باز کنید انجام این کار باعث خنک شدن سریع خمیر می شود. بعد آن را درون یک سلفون قرار دهید و به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید.حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه قبل از آغاز کار خمیر آماده شده را از درون یخچال بیرون آورده و کنار بگذارید تا کمی نرم گردد. روی میز کار را آرد پاشی نمایید و خمیر را به آهستگی با استفاده از وردنه باز کنید. هر دفعه که وردنه را بر روی خمیر میکشید آن را با دست بچرخانید تا به میز کار نچسبد. این عمل را هر چند ثانیه یک بار تکرار کنید و در صورت نیاز مقداری آرد زیر خمیر بپاشید. در صورتی که خمیر دچار ترک شد با استفاده از دست آن را به هم بچسبانید.قطر خمیر باید نزدیک به نیم سانتی متر باشد و در تمام نقاط آن این قطر باید رعایت شود. با استفاده از کشیدن دست بر روی خمیر از این موضوع اطمینان حاصل کنید. خمیر را می توانید با استفاده از یک کاتر قلبی شکل قالب زنی کنید. چنانچه مشاهده کردید پشت شیرینی بیسکوییتی آردی شده است با کمک یک قلمو آرد اضافه را بگیرید و شیرینی را بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.زمانی که تمام شیرینی ها را در داخل سینی فر چیدید آن ها حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید. دقت کنید که اگر شیرینی ها مدت زمان بیشتری در فر بمانند حالت تردتری به خود می گیرند. به این ترتیب اگر تمایل دارید شیرینی نرم باشد زمانی که حالت قهوه ای رنگ به خود گرفت آن را به سرعت از درون فر بیرون بیاورید در غیر اینصورت به منظور ترد شدن می توانید آن را مدت زمانی بیشتری در فر نگه دارید.در مرحله بعدی شکلات های تخته ای شکل را خرد کنید و در داخل یک کاسه نشکن بریزید. کاسه مورد نظر را به منظور ذوب شدن شکلات بر روی یک کتری یا یک قابلمه آب جوش بگذارید. زمانی که پخت شیرینی ها به اتمام رسید و خنک شدند آن ها را به نوبت و یکی یکی درون کاسه شکلات فرو ببرید و حدود نصف آن ها را به شکلات ذوب شده آغشته نمایید. سپس دوباره آن ها درون سینی فر چیده و اجازه دهید تا خنک شوند. شیرینی بیسکوییتی شما اکنون آماده شده است.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر