خوشمزه ترین غذا با عدس و گوجه فرنگی
فلفل ………….یکچهارم قاشق چایخوری
پاپریکا ………… ۱ قاشق چایخوری
زیره …………..یکچهارم قاشق چایخوری
آب مرغ…………. ۲۰۰۰ میلیلیتر (۸ پیمانه)
دال عدس………… سهچهارم پیمانه
روغن زیتون……………. ۴ قاشق سوپخوری
سیر له کرده……………. ۲ حبه
زردچوبه ……………… ۲ قاشق چایخوری
پیاز ریز خرد کرده ………….. ۲ عدد
گوجهفرنگی (بدون پوست و ریز خرد کرده) ……………..۸۰۰ گرم
گشنیز و جعفری خرد کرده …………… از هر کدام یک سوم پیمانه
روغن زیتون و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا سبک و طلایی شود. آنگاه سیر و زردچوبه را بیفزائید و چند ثانیه دیگر هم بزنید. حالا آب مرغ را اضافه کنید و عدس را بشوئید و به مواد بیفزائید و با حرارت ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. سپس گوجهفرنگی، فلفل، پاپریکا و زیره را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد. اینک گشنیز و جعفری را افزوده و پس از ۵ دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسب بکشید.