خوشمزه پختن مرغ زرشک پلو برای مهمان
یکی از خوشمزه ترین روش های پختن مرغ برای زرشک پلوی مجلسی پختن مرغ با پرتقال است. مزه ی این مرغ بسیار خوشمزه و مجلسی می شود. آب پرتقال به دلیل طعم ترش و عطر خوبی که دارد، طعم بینظیری به مرغ میدهد.
مواد مورد نیاز برای دو نفر :
زعفران دم کرده: ۱ فنجان……………….نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
مرغ: ۲ تکه……………….روغن: به میزان لازم
آب پرتقال طبیعی: ۲ لیوان……………..برنج: ۲ پیمانه.
پیاز: ۱ عدد…………………..خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
زرشک: ۱ فنجان…………….شکر: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۲۰ گرم
آموزش:
ابتدا تکههای مرغ را با نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و یک قاشق زعفران دم کرده مزهدار کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا بماند. داخل یک قابلمه یا ماهی تابه گود کمی روغن بریزید و تکههای مرغ مزهدار شده را داخل روغن داغ بگذارید. حدود ۵ دقیقه با حرارت ملایم هر دو طرف مرغ را داخل روغن تفت بدهید. سپس تکههای مرغ را از ماهی تابه خارج کنید.
در این مرحله پیاز را پوست و خرد کنید. پیازهای خرد شده را داخل همان ماهی تابه مرغ بریزید و صبر کنید تا نرم شود. بعد کمی نمک و زردچوبه به پیاز بزنید. حالا تکههای مرغ را داخل قابلمه و روی پیازها بگذارید.
اب پرتقال و نصف فنجان زعفران دم کرده را روی مرغ بریزید و درب قابلمه را ببندید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و حدود ۱ ساعت و نیم زمان بدهید تا مرغ با حرارت کم بپزد و جا بیفتد.
در آخر کمی نمک داخل قابلمه بریزید و اجاق را خاموش کنید. حالا مرغ پرتقالی شما همراه با سسی که ته قابلمه جمع شده، آماده سرو است.