یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

درست ترین روش پختن سوپ رشته

عکس, درست ترین روش پختن سوپ رشته عکس, درست ترین روش پختن سوپ رشته

نخست مواد بالا را تهیه کنید ، پیاز را به همراه روغن و زردچوبه تفت می دهیم. سپس سینه مرغ مکعبی شده را به پیاز اضافه کرده و تا زمانی تفت می دهیم که رنگ مرغ تغییر کند. سپس هویج خورد شده را به همراه ۳ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم.۲. پس از پخت سینه مرغ، آن را خارج کرده و ریش ریش میکنیم و مجددا داخل سوپ می ریزیم. یک بسته رشته آشیانه زر ماکارون را به سوپ اضافه می کنیم. مقدار رشته را تنظیم شده بریزید. زیرا رشته زیاد باعث لعاب شده و سوپ سفت می شود. سپس قارچ خورد شده پس از پخت رشته به سوپ اضافه می کنیم.۳. رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. و زمان می دهیم تا سوپ جا بیفتد.۴. در مرحله آخر، زرشک را به همراه جعفری به سوپ اضافه می کنیم. یک مقدار جعفری برای تزئین سوپ کنار بگذارید. سپس آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. و در آخر با جعفری و مقداری زرشک تزئین می کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر