درست کردن ژله ی خرده شیشه در خانه آموزش
ژله ی خورده شیشه یک ژله ی دوست داشتنی و متنوع است که البته طرفداران مخصوص خود را دارد و شاید باب دل همه نباشد. برای درست کردن این ژله به مواد زیر نیاز دارید :
ژله توت فرنگی: ۱ بسته ، ژله موز: ۱ بسته،ژله: بلوبری: ۱ بسته،ژله آناناس: ۱ و ۱/۳ یک بسته( یا ژله آلوورا)
بستنی وانیلی: کمی بیشتر از نصف لیوان( ۱ لیوان شیر یا خامه هم میتوانید جایگزین کنید)
دقت کنید این طعم های ژله گفته شده اختیاری هستند و میتوانید از رنگ ها و طعم های مورد علاقه خود استفاده کنید.
ابتدا ژله توت فرنگی، ژله موز و ژله بلوبری را طبق دستور روی بسته با آب جوش مخلوط و ژله را درست کنید و در ظروف مستطیل شکل به صورت جداگانه بریزید. اجازه دهید هر کدام از ژلهها به صورت جداگانه حسابی در یخچال و چند دقیقه در فریزر خودشان را بگیرند و سفت شوند. در این فاصله ژله آناناس را طبق دستور روی بسته درست کنید و با ½ لیوان بستنی وانیلی مخلوط کنید تا یکدست شود (لازم نیست ژله آناناس خودش را بگیرد و ببندد، ژله آناناس باید به صورت مایع باشد).ژلههای بسته شده را بعد از بسته شدن با یک چاقوی تیز به صورت مکعبی یا هر شکل دیگری که دوست دارید برش بزنید. اما چگونه ژله را از قالب جدا کنیم؟ کف و دیوارههای قالب مورد نظرتان را با ۲ یا ۳ قطره روغن چرب کنید و چند دقیقه در فریزر بگذارید. سپس ژلههای مکعبی بریده شده را در قالب بریزید. حالا مخلوط ژله آناناس و بستنی را که به صورت مایع است را روی ژلهها بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله خرده شیشه خودش را بگیرد. یادتان باشد ژله مایع آناناس و بستنی یا شیر باید روی ژلههای مکعبی خرد شده را کاملا بپوشاند.