درمان بیماری فراموشی و کم حواسی با گیاهان دارویی تایید شده
فراموشی ممکن است در هر سن و سالی رخ دهد اما درمان های سنتی خاصی برای درمان آن به خصوص در سنین پایین تر وجود دارد که در زیر به آن اشاره می کنیم. مصرف زنجبیل و دارچین به همراه عسل، شیره انگور، دمنوش میخک، کندر و مغز بادام نقشی موثر در بهبود آلزایمر دارد. به طور کلی برای درمان این عارضه باید طبع مبتلایان به آلزایمر را با مصرف مواد غذایی با طبع گرم به سمت گرمی ببریم.نوشیدن شربت عسل و زعفران و استشمام گلاب و عطرهای یاس، گل محمدی و نرگس به بهبود آلزایمر کمک میکند. ماساژ ملاج سر با روغن کنجد هم در درمان این عارضه مفید است. همچنین جویدن روزانه هفت عدد بادام درختی خام به همراه هفت عدد مویز و یک عدد کندر هم به افراد دچار آلزایمر پیشنهاد میشود.مبتلایان به آلزایمر برای رفع مشکلشان باید ۱۰ گرم از هر یک از مغزهای پسته، بادام، گردو و فندق را به همراه یک گرم زعفران، ۵ گرم از هر یک از ترکیبات زنجبیل، دارچین، کندر، جنسینگ و ۱۵ گرم تخم گشنیز با هم ترکیب کرده و پودر این مخلوط را با مقداری کنجد، سیاهدانه و یک کیلوگرم عسل مخلوط و قبل از هر وعده غذایی یک قاشق چای خوری تا مربا خوری از این معجون را میل کنند. این معجون علاوه بر تقویت حافظه و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر در تقویت عمومی بدن هم موثر است. افراد نباید سیاهدانه را به طور کامل پودر کنند.