درمان گیاهی فوری برای گلودرد چرکی و عفونت دهان
۵۰گرم انجیر زرد شیرازی (انجیر خشک در آجیلها) را بههمراه نیم کیلو شیر به مدت ۱۵دقیقه میگذاریم تا بجوشد. این جوشانده برای گلودردهای چرکی، آنژینها، عفونت و زخمهای داخل دهان بسیار مناسب است. برای تاثیرگذاری باید روزی سه فنجان از این جوشانده را میل کنید. همچنین اگر دندانتان دچار عفونت شد و درد بسیاری داشت، توصیه میشود در کنار مراجعه به دندانپزشک، در صورت نیاز گیاه آنغوزه را روی دندان بگذارید. البته برای استفاده از این گیاه نیازی به دم کردن یا جوشاندن آن نیست، چراکه این گیاه حالت صمغ دارد و فقط کافی است روی دندان عفونی قرار بگیرد.حتی میخک هم برای درمان عفونتهای دندانی نقش موثری دارد. این گیاه را به دو صورت میتوان استفاده کرد، هم روی دندان قرار داد و هم آن را جوشاند و نوشید. برای دم کردن میخک، کافی است یک قاشق مرباخوری میخک را با یک لیوان آب بین ۴ الی ۵دقیقه بجوشانید. بعد از این مرحله جوشانده را در دهان بچرخانید و خالی کنید. کافی است این کار را بین سه تا چهار بار انجام دهید.