دستور آش بشته واش شمالی با اسفناج
یک غذای شمالی ( مازندرانی ) خوشمزه به اسم آش بشته واش که سبزی رنگ آن بخاطر اسفناج زیاد داخل آن است. این یک غذای مقوی و خون ساز است. برای پختن این آش برای ۴ نفر شما به مواد زیر نیاز دارید :
۳ پیمانه عدس ……………… ۳ حبه سیر
۱ کیلوگرم اسفناج ………………. ۲ عدد پیاز
۲ قاشق غذاخوری زیره …………….نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم.
آموزش:
ابتدا عدس را شسته و با مقداری آب آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. سپس اسفناج ، پیاز و سیر را خرد می کنیم.در یک قابلمه روغن را گرم کنید و پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. به آن زردچوبه و اسفناج را اضافه کنید و وقتی عدس پخته شد آن را همراه آب عدس، نمک، فلفل و ۱ قاشق غذاخوری زیره داخل قابلمه اسفناج بریزید.درب قابلمه را بسته و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت روی حرارت کم پخته شود تا آش کاملا جا بیافتد.