یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دستور تهیه رب ازگیل در منزل

عکس, دستور تهیه رب ازگیل در منزل

نمک…………. ۱ قاشق غذاخوری

آب…………… ۱ لیتر

ازگیل (کونوس)………….. ۵ کیلو

ابتدا ازگیل‌هایی که کاملا رسیده اند را شسته و به همراه آب روی حرارت قرار دهید و در آن را محکم ببندید تا کاملا بپزد.سپس پوست و هسته آن را جدا کرده و از صافی رد می‌کنیم و باز مجدد حرارت می‌دهیم تا غلیظ و یکدست شود.

در این حین نمک را به آن اضافه می‌کنیم وقتی به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن داخل ظرف شیشه‌ای ریخته و در آن را محکم میبندیم.البته در روش محلی روش طبخ کمی متفاوت‌تر است، در این روش ازگیل‌ها را زودتر از موعد چیده و در بالکن یا انبار به دور از نور مستقیم آفتاب نگهداری می‌کنند تا برسد.پس از آن آن‌ها را آبپز کرده و از توری رد کرده و می‌چلانند تا گوشت میوه از آن جدا شود و سپس عصاره به دست آمده را می‌جوشانند تا غلیظ شود.

در تهیه این رب باید توجه داشته باشید که ازگیل‌ها نباید خیلی کهنه باشند، زیرا بر روی طعم رب تاثیر منفی خواهند گذاشت.
همچنین برای چلاندن و صاف کردن ازگیل‌ها از پارچه ایی با منافذ نرم استفاده کنید تا فقط گوشت کونوس از آن عبور کند، زیرا عبور باقی اجز از آن باعث تلخ شدن رب می‌شود و در انتها توجه داشته باشید که در هنگام حرارت دادن رب ته نگیرد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر