یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دستور تهیه قیمه کورگ

عکس, دستور تهیه قیمه کورگ

آب ½ فنجان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
پودر آویشن و پودر زنجبیل (قابل حذف) به مقدار کافی
تره ۵۰۰ گرم
سویا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره ۲۰ گرم
در ابتدای کار تره را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس سویا را درون یک کاسه حاوی آب جوش ریخته و اجازه می دهیم سویا درون آب جوش بماند تا بافت آن کاملا نرم شود.حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره را به تابه می افزاییم، سپس پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تاپیاز سبک و شیشه ای شود.

سویا را آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت تمایل پودر آویشن و پودر زنجبیل را به تابه می افزاییم. به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه تره را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا تره کاملا سرخ و تغییر رنگ بدهد، سپس آب را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم به خوبی بپزد.

زمانی که آب درون تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت برداشته، سپس قیمه کورگ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت غذا را به همراه برگ ریحان تزیین کرده و به همراه نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر