دستور تهیه و پختن آش شـیر
گندم پوست کنده …………۳۰۰ گرم
کشمش پلوئی………………..۸۰ گرم (یکدوم پیمانه)
گردوی خرد کرده……………. ۶۰ گرم (یک دوم پیمانه)
نخود آبگوشتی ……………. ۶۰ گرم
شیر………….. ۱ لیتر (۴ پیمانه)
قرص عصارهی بره …………… ۱ عدد
نمک و فلفل……….. به میزان لازم
گوشت گردن گوسفند، پخته و کوبیده ………… ۲۵۰ گرم
گندم و نخود را از شب قبل بخیسانید و با مقدار کافی آب بپزید. آنگاه شیر را بیفزائید و پیوسته آش را هم بزنید. سپس گوشت، آبگوشت، قرص عصارهی بره، نمک و فلفل را به آش بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آش را پیوسته هم بزنید تا جا بیفتد. اکنون آش را برای پذیرائی، در کاسهی مناسبی بکشید و با کشمش تفت داده و گردو بیارائید.