یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دستور تهیه و پختن آش‌ شـیر

عکس, دستور تهیه و پختن آش‌ شـیر

گندم پوست کنده …………۳۰۰ گرم

کشمش پلوئی………………..۸۰ گرم (یک‌دوم پیمانه)

گردوی خرد کرده……………. ۶۰ گرم (یک دوم پیمانه)

نخود آبگوشتی ……………. ۶۰ گرم

شیر………….. ۱ لیتر (۴ پیمانه)

قرص عصاره‌ی بره …………… ۱ عدد

نمک و فلفل……….. به میزان لازم

گوشت گردن گوسفند، پخته و کوبیده ………… ۲۵۰ گرم

گندم و نخود را از شب قبل بخیسانید و با مقدار کافی آب بپزید. آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آش را هم بزنید. سپس گوشت، آب‌گوشت، قرص عصاره‌ی بره، نمک و فلفل را به آش بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آش را پیوسته هم بزنید تا جا بیفتد. اکنون آش را برای پذیرائی، در کاسه‌ی مناسبی بکشید و با کشمش تفت داده و گردو بیارائید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر