یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

دستور تهیه کردن کباب قشقایی

عکس, دستور تهیه کردن کباب قشقایی

مواد لازم

پیاز چهار قاچ ۱ عدد……………………….نان لواش۳-۲ عدد

گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم……………………نان لواش ۳-۲ عدد

نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید.کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، در غیر این صورت در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛ سپس در بردارید و کنار بگذارید.

یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه‌ای که در تابه جا بگیرد، ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببریداین کباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می‌توان خورد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر