دستور خوشمزه درست کردن سوفله سیبزمینی
گوجهفرنگی خشک خرد کرده ۳۵ گرم…………………………آویشن ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ ۲ عدد…………………………سفیده تخممرغ ۲ عدد
سیبزمینی پوست کنده ۶۰۰ گرم (۲ عدد درشت)…………………………سیر پوست کنده ۴ حبّه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری…………………………خامه صبحانه ۱۲۵ میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
۴ ظرف نسوز مخصوص سوفله را به گنجایش ۱۸۰ میلیلیتر (سهچهارم پیمانه) چرب کنید و کنار بگذارید. آنگاه سیبزمینیها را به تکههای ۴ سانتیمتری خرد کنید. سپس سیبزمینی و سیر را در ظرف نسوز مناسبی بریزید و رویش روغن بپاشید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی یک و نیم ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.حال آن را پوره کنید و در کاسه مناسبی بریزید. اکنون خامه، گوجهفرنگی، آویشن و زرده تخممرغها را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه ۴ عدد سفیده تخممرغ را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا سفیدههای تخممرغ را در دو نوبت به مخلوط سیبزمینی بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا حجم سفیدهها از بین نرود!اینک مایه فراهم کرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و در سینی فر بگذارید. سینی را در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه سوفله طلائی رنگ شود، بپزید.